PENDA februári hírlevél – 🍇 Gépek metszéshez, kötözéshez🍒

Tavasszal a gyümölcsfák metszése és a szőlő hajtásigazítása, kötözése az egyik legidőigényesebb feladat.
A ZANON professzionális saját és külső akkumulátoros metszőollóival, a ZANON ZL 25, illetve a MAGE LEA elektromos kötözővel könnyedén, hatékonyan és biztonságosan dolgozhat. A termékek kizárólagos importőre vagyunk.

MAGE LEA 30.S ELEKTROMOS KÖTÖZŐGÉP

A MAGE LEA 30.S elektromos kötözőgéppel 5x gyorsabb a munkavégzés. Tömege mindössze 710 g, markolata ergonomikus kialakítású jobb- és balkezes felhasználást egyaránt kényelmessé teszi. A szőlő ültetvényeken időjárástól függetlenül használható. A LEA 30.S kötöző professzionális akkumulátora által erőfeszítés nélkül, egyetlen feltöltéssel 25.000-30.000 kötözés végezhető el. Tekerés száma: 4, 7, 11

3 féle eredeti MAGE kötözőanyaggal rendelhető: biológiailag lebomló papír, UV fényben lebomló műanyag vagy PVC-vel bevont acélszálas kötözőzsineg.

Az alapfelszereltségbe tartozik egy ergonomikus kialakítású légáteresztő hátizsák típusú hám, mely kényelmes és szabad mozgást biztosít.

Mage_kötözőMage_kötözőMage_kötöző

Zanon elektromos metszőollókat professzionális metszési munkákra tervezték. Precíz, gyors és erőteljes vágásra képesek, rendkívül alacsony fogyasztás mellett. Minden kisgépre jellemző a kiváló súly – teljesítmény arány.

Számos eszközük fix vagy teleszkópos nyéllel egészíthető ki. Progresszív vágásvezérlés, az olló pengenyitásának mérete beállítható. A különleges kiképzésű titán-nitrit bevonatú pengék rendkívül kopásállóak, még a legkeményebb ágakat is képesek gond nélkül egyetlen mozdulattal levágni.

Ergonomikus nyelének köszönhetően kényelmes vele az egész napos munkavégzés akár jobb vagy balkezes felhasználóknak is.

ZANON SHARK ZS 50 ELEKTROMOS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 25/50 mm

ZANON VIPER SV45 ELEKTROMOS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 25/45 mm

ZANON TIGER SL 38 ELEKTROMOS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 19/38 mm

 

ZANON ZM 35 SAJÁT AKKUMULÁTOROS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 20/35 mm

 ZANON ZM 32 SAJÁT AKKUMULÁTOROS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 15/32 mm

ZANON ZE 25 LIGHT ELEKTROMOS METSZŐOLLÓ

vágható ágátmérő: 15/25 mm

ZANON ZL 25 SAJÁT AKKUMULÁTOROS KÖTÖZŐGÉP

A saját akkumulátoros kötöző 25 mm átmérőig használható, 4 beállítható tekerésszámmal: 5, 7, 11, 15. A kötöző tömege akkumulátorral: 990 g. A tekercsen 90 méter kötöző zsinór található, mely a tekerésszámtól függően kb. 700 kötözésre elegendő.

Részletes információért keresse fel honlaponkon a ZANON, MAGE termékek részletes leírását az adatlapletöltés funkcióval. Az űrlap kitöltésével kérjen visszahívást vagy ajánlatot! Értékesítő kollégáink munkanapokon 24 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségen.