Szerviz

  • A PENDA irányelve a gyors, precíz, hatékony munkavégzés az ügyfelek igényeinek maximális teljesítése érdekében.

Éppen ezért országos szerviz tevékenységet biztosítunk. Mozgó szervizes kollégáink az ország teljes területét lefedik. Az Ön által kért karbantartást, javítást akár a helyszínen elvégzik. Elég az alábbi bejelentőlap kitöltése ahhoz, hogy 24 órán belül felkeressük Önt.

  • A gyorsaság csak egyetlen dolog, azonban soha nem szabad megfeledkezni a kiváló minőségről.

Éppen ezért az alkatrészellátás folyamatos. Az általunk forgalmazott gépekhez az alapvető karbantartáshoz szükséges alkatrészeket saját raktárról biztosítjuk, míg nagyobb, speciálisabb alkatrészek esetén a gyártóval egyeztetünk. Ebben sem tétlenkedünk, amint megvan a pontos alkatrész specifikáció már rendeljük is. A gyártók a megrendelt alkatrészeket 24 -72 óra alatt szállítják, majd Önhöz mi is a leggyorsabban, gyorspostával juttatjuk el.

  • Számos gyárlátogatáson vettünk részt és a jövőben is ezt tervezzük.

Éppen ezért szerelőink folyamatosan tanulnak. Fontosnak tartjuk, hogy az adott gyártónál szervezett szerviztanfolyam keretein belül ismerjék meg értékesítő és szervizes kollégáink a berendezéseket.

  • Tudjuk, hogy az Ön számára fontos a garancia, ezért nekünk is az.

Éppen ezért garanciát vállalunk, a szerelőink által végzett munkákra és az általuk cserélt alkatrészekre. Garanciális csere vagy javítás esetén az általunk beszerzett alkatrészekre nem számítunk fel munkadíjat.

  • Fontos, hogy mihamarabb megtörténjen a szerelés, viszont az csakis maximális odafigyeléssel és megfelelő alkatrészek alkalmazásával végezhető el.

Ebben Ön is segíthet! Kérjük az alábbi adatkérőt maradéktalanul töltse ki! Ezzel megkönnyíti munkánkat Ön pedig hamarabb tudja ismét munkába állítani gépét!

Köszönjük: A PENDA Csapata

Új pályázati kiírás – Magyar Falu Program 2023

Új pályázati kiírás – Magyar Falu Program 2023

A Magyar Falu Program keretein belül ismét lehetőség nyílik az 5000 fő alatti településeknek új eszközök, munkagépek beszerzésére pályázatot benyújtani. Tekintse meg a közterületek karbantartásához összeállított gépajánlót és amennyiben választása a PENDA Csapatára esik, kérjük forduljon területileg illetékes kollégákhoz. A pályázatban is elszámolható gépekre 24 órán belül elkészítjük az árajánlatot!

TOVÁBB
Az első 100% elektromos SPIDER eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró

Az első 100% elektromos SPIDER eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró

Bemutatjuk az eCROSS LINER-t, az elektromos fűkaszálás új korszakát. Köszönhetően a rekord akkumulátor-üzemidőnek, mely 5-8 órát bír egy feltöltéssel, a SPIDER eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró a teljesítmény határait feszegeti. Szabadalmaztatott meghajtórendszere minden irányban lehetővé teszi a korlátlan kaszálást, maximalizálva minden egyes mozdulat termelékenységét. És ez még nem minden, az eCROSS LINER a meredek lejtők leküzdésével büszkélkedhet, amelyet a beépített biztonsági csörlő biztosít. 

TOVÁBB
A rézsűkarbantartás specialistája

A rézsűkarbantartás specialistája

A SPIDER távvezérelt fűnyírók a téli időszakban hótólásra, hó eltakarításra, míg a melegebb idő beköszöntével fűnyírásra, rézsűkarbantartásra alkalmazhatóak. 60 fokos lejtőkön is tökéletesen végzik a fűnyírást - mulcsozást. Kiválóan manőverezhető, továbbá  könnyű irányváltás, sorváltás és akadály körüli mozgás jellemzi.

TOVÁBB
Kaposváron a Drill Master tuskófúró dolgozik!

Kaposváron a Drill Master tuskófúró dolgozik!

Kaposvár közterületein Drill Master tuskófúróval távolítják el a fatuskókat.

TOVÁBB
NEGRI ágaprítók, lombszívók, gyepszellőztetők teljes kínálat a PENDA-tól!

NEGRI ágaprítók, lombszívók, gyepszellőztetők teljes kínálat a PENDA-tól!

A NEGRI munkagépek hivatalos magyarországi forgalmazója a PENDA! A kommunális és erdészeti munkagépek között egyaránt megtalálja az igényeinek megfelelő ágaprítót, lombszívót. Honlapunkon a Negri professzionális munkagépek feltöltése folyamatos, amennyiben kérdése van vagy nem találja a keresett munkagépet, forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz. gyártó 2 év garanciát nyújt. A PENDA az ágaprítók, lombszívók esetében is országos szerviz és alkatrészbeszerzéssel áll ügyfelei rendelkezésére.

TOVÁBB
PENDA kiállítóként a VitiTech szőlészeti gyakorlati gépbemutatón!

PENDA kiállítóként a VitiTech szőlészeti gyakorlati gépbemutatón!

VitiTech 2023 -  A Rád-Vin Kft. szervezésében idén is megrendezésre kerül a VitiTech szőlészeti gyakorlati gépbemutató és gépkiállítás, melyen a PENDA Csapata kiállítóként vesz részt! A szakmai eseményen a Martignani, az Agrofer, az Aedes, az Agrimaster, a Zanon és a Mage gyártók gépeivel leszünk jelen. Részletes programért olvasson tovább!

TOVÁBB
GreenTec tárcsás ágvágó modellek

GreenTec tárcsás ágvágó modellek

GreenTec tárcsás ágvágó modellek a PENDA munkagép kínálatában. Tekintse meg összefoglalónkat.

TOVÁBB
AGRIMASTER szárzúzók, rézsűkaszák, padkakasza – körkasza készletről!

AGRIMASTER szárzúzók, rézsűkaszák, padkakasza – körkasza készletről!

Megbízható munkagépek 2 év garanciával! Agrimaster szárzúzók, rézsűkaszák, padka- és körkaszák készlet erejéig a budapesti raktárban megtekinthetőek. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére abban az esetben is, amennyiben referenciahelyen munka közben tekintené meg a munkagépet. Töltse ki a visszahívás vagy az ajánlatkérő űrlapot (4 adat és 15 mp-t vesz igénybe), a PENDA munkatársai 24 órán belül felkeresik Önt.

TOVÁBB