Szerviz

  • A PENDA irányelve a gyors, precíz, hatékony munkavégzés az ügyfelek igényeinek maximális teljesítése érdekében.

Éppen ezért országos szerviz tevékenységet biztosítunk. Mozgó szervizes kollégáink az ország teljes területét lefedik. Az Ön által kért karbantartást, javítást akár a helyszínen elvégzik. Elég az alábbi bejelentőlap kitöltése ahhoz, hogy 24 órán belül felkeressük Önt.

  • A gyorsaság csak egyetlen dolog, azonban soha nem szabad megfeledkezni a kiváló minőségről.

Éppen ezért az alkatrészellátás folyamatos. Az általunk forgalmazott gépekhez az alapvető karbantartáshoz szükséges alkatrészeket saját raktárról biztosítjuk, míg nagyobb, speciálisabb alkatrészek esetén a gyártóval egyeztetünk. Ebben sem tétlenkedünk, amint megvan a pontos alkatrész specifikáció már rendeljük is. A gyártók a megrendelt alkatrészeket 24 -72 óra alatt szállítják, majd Önhöz mi is a leggyorsabban, gyorspostával juttatjuk el.

  • Számos gyárlátogatáson vettünk részt és a jövőben is ezt tervezzük.

Éppen ezért szerelőink folyamatosan tanulnak. Fontosnak tartjuk, hogy az adott gyártónál szervezett szerviztanfolyam keretein belül ismerjék meg értékesítő és szervizes kollégáink a berendezéseket.

  • Tudjuk, hogy az Ön számára fontos a garancia, ezért nekünk is az.

Éppen ezért garanciát vállalunk, a szerelőink által végzett munkákra és az általuk cserélt alkatrészekre. Garanciális csere vagy javítás esetén az általunk beszerzett alkatrészekre nem számítunk fel munkadíjat.

  • Fontos, hogy mihamarabb megtörténjen a szerelés, viszont az csakis maximális odafigyeléssel és megfelelő alkatrészek alkalmazásával végezhető el.

Ebben Ön is segíthet! Kérjük az alábbi adatkérőt maradéktalanul töltse ki! Ezzel megkönnyíti munkánkat Ön pedig hamarabb tudja ismét munkába állítani gépét!

Köszönjük: A PENDA Csapata

FAZA RT/9-3 CSILLAGKEREKES RENDSODRÓ AKCIÓ!

FAZA RT/9-3 CSILLAGKEREKES RENDSODRÓ AKCIÓ!

A lekaszált területek rendkezelésére ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a FAZA CSILLAGKEREKES RENDSODRÓ gépet. Akciónk keretén belül most kedvezményes áron kínáljuk az RT/9-3 modellt. A csillagkerekes rendsodró megfelelő választás a lekaszált ősgyepek, legelők, rétek rendkezelésére, mivel kialakításuknál fogva lekövetik a területek talajegyenetlenségeit. Karbantartási és üzemeltetési költségük csekély.

TOVÁBB
” Martignani permetezőgépek – Egy zöldebb világért!”

” Martignani permetezőgépek – Egy zöldebb világért!”

Kérjen Martignani gépbemutatót saját ültetvényében! Hogy is néz ki egy gépbemutató? A Martignani permetezők bemutatása után ismertetjük a technológiát, egy próbapermetezés során bemutatjuk az eredményt, majd javaslatot teszünk az ültetvénynek megfelelő, legoptimálisabb diffúzor kiválasztására, illetve gépbeállításra.

TOVÁBB