Szerviz

  • A PENDA irányelve a gyors, precíz, hatékony munkavégzés az ügyfelek igényeinek maximális teljesítése érdekében.

Éppen ezért országos szerviz tevékenységet biztosítunk. Mozgó szervizes kollégáink az ország teljes területét lefedik. Az Ön által kért karbantartást, javítást akár a helyszínen elvégzik. Elég az alábbi bejelentőlap kitöltése ahhoz, hogy 24 órán belül felkeressük Önt.

  • A gyorsaság csak egyetlen dolog, azonban soha nem szabad megfeledkezni a kiváló minőségről.

Éppen ezért az alkatrészellátás folyamatos. Az általunk forgalmazott gépekhez az alapvető karbantartáshoz szükséges alkatrészeket saját raktárról biztosítjuk, míg nagyobb, speciálisabb alkatrészek esetén a gyártóval egyeztetünk. Ebben sem tétlenkedünk, amint megvan a pontos alkatrész specifikáció már rendeljük is. A gyártók a megrendelt alkatrészeket 24 -72 óra alatt szállítják, majd Önhöz mi is a leggyorsabban, gyorspostával juttatjuk el.

  • Számos gyárlátogatáson vettünk részt és a jövőben is ezt tervezzük.

Éppen ezért szerelőink folyamatosan tanulnak. Fontosnak tartjuk, hogy az adott gyártónál szervezett szerviztanfolyam keretein belül ismerjék meg értékesítő és szervizes kollégáink a berendezéseket.

  • Tudjuk, hogy az Ön számára fontos a garancia, ezért nekünk is az.

Éppen ezért garanciát vállalunk, a szerelőink által végzett munkákra és az általuk cserélt alkatrészekre. Garanciális csere vagy javítás esetén az általunk beszerzett alkatrészekre nem számítunk fel munkadíjat.

  • Fontos, hogy mihamarabb megtörténjen a szerelés, viszont az csakis maximális odafigyeléssel és megfelelő alkatrészek alkalmazásával végezhető el.

Ebben Ön is segíthet! Kérjük az alábbi adatkérőt maradéktalanul töltse ki! Ezzel megkönnyíti munkánkat Ön pedig hamarabb tudja ismét munkába állítani gépét!

Köszönjük: A PENDA Csapata

PENDA akció – CESARI RC 200 NYESEDÉK RENDSODRÓ

PENDA akció – CESARI RC 200 NYESEDÉK RENDSODRÓ

Akció a PENDA-nál! Most kedvezőbb áron ajánljuk a Cesari RC 200 típust! 1.350.000 Ft+Áfa helyett 1.250.000 Ft + Áfa áron megrendelhető. A gép készletünkön van, így akár azonnal munkába állítható.

TOVÁBB
Találkozzon a PENDA Csapatával az AgroMash-on!

Találkozzon a PENDA Csapatával az AgroMash-on!

Közel 300 négyzetméteres standon várja Önt a PENDA Csapata! Az "A" pavilon 105/D standján megtalál minket! A PENDA kiállítóként kedvezményes jegyvásárlással támogathatja üzleti partnereit, már meglévő vagy leendő új ügyfeleit. A kiállításról és a kedvezményes jegyvásárlásról a  a tovább gombra kattintva olvashat!  

TOVÁBB