Hírek

Újdonság – ZANON ágaprítók a PENDA kínálatában!

Újdonság – ZANON ágaprítók a PENDA kínálatában!

A ZANON olasz gyártó elektromos kisgépeit közel 2 éve forgalmazzuk Magyarországon. A tapasztalatunk mind gyártói, mind felhasználói oldalról az, hogy a ZANON termékek megbízhatóak, biztonságosak és kiváló minőségűek. Most két ágaprító típussal is bővítettük termékkínálatunkat. A ZANON BIO 8-T és a ZANON BIO 160-T egyaránt TLT meghajtású, gépeinket 8,5 cm, illetve 15 cm ágvastagságig ajánljuk.

TOVÁBB
Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva
Rotor S tuskófúró gépátadás

Rotor S tuskófúró gépátadás

Átadásra került egy ROTOR S TUSKÓFÚRÓ. Ezt a professzionális gépet mi azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik erdőgazdálkodással foglalkoznak. A tuskófúrók a kivágott fák tuskóinak felaprítására, illetve a fúróhenger használatával azok eltávolítására használhatóak.

TOVÁBB
GreenTec – HXF3302 ás LRS2402 gépátadás

GreenTec – HXF3302 ás LRS2402 gépátadás

A dán GREENTEC vállalat a szélfogó növényzet, a mezőgazdasági utak, az autó- és kerékpárutak, illetve a járdát szegélyező növényzet karbantartására professzionális hidraulikus meghajtású eszközöket kínál. Kínálatunkban a késes, a körkéses és az alternáló ágvágók is megtalálhatóak. A GREENTEC RM 232 késes mulcsozófej a metszést, az aprítást és a mulcsozást egy munkafolyamatban látja el.

TOVÁBB
Ajánlatot kérek
Visszahívást kérek