Újdonság – ZANON ágaprítók a PENDA kínálatában!

A ZANON olasz gyártó elektromos kisgépeit közel 2 éve forgalmazzuk Magyarországon. A tapasztalatunk mind gyártói, mind felhasználói oldalról az, hogy a ZANON termékek megbízhatóak, biztonságosak és kiváló minőségűek. Most két ágaprító típussal is bővítettük termékkínálatunkat. A ZANON BIO 8-T és a ZANON BIO 160-T egyaránt TLT meghajtású, gépeinket 8,5 cm, illetve 15 cm ágvastagságig ajánljuk.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

FAZA RT/9-3 CSILLAGKEREKES RENDSODRÓ AKCIÓ!

A lekaszált területek rendkezelésére ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a FAZA CSILLAGKEREKES RENDSODRÓ gépet. Akciónk keretén belül most kedvezményes áron kínáljuk az RT/9-3 modellt.

A csillagkerekes rendsodró megfelelő választás a lekaszált ősgyepek, legelők, rétek rendkezelésére, mivel kialakításuknál fogva lekövetik a területek talajegyenetlenségeit. Karbantartási és üzemeltetési költségük csekély.

Közzétéve:
Akciók kategóriába sorolva

Tesztelje saját területén a SPIDER fűnyírók teljesítményét!

SPIDER önjáró fűnyírókkal Kelet- és Nyugat-Magyarországot is bejárjuk! Kérjen díjmentes bemutatót, értékesítő kollégáink Önnek is bemutatják gépeinket! Ha tesztelni szeretné a SPIDER erejét, ha megnézné munka közben a SPIDER önjáró fűnyírót, ha többet szeretne tudni az új EFI modellekről jelentkezzen honlapunkon vagy kérjen visszahívást. Értékesítő kollégáink munkanapon leadott igény esetén 24 órán belül felkeresik Önt.

Közzétéve:
Akciók kategóriába sorolva

2020 AGRÁRGÉPSHOW KIÁLLÍTÁS

A PENDA Csapata a többi magyarországi vállalkozáshoz hasonlóan rég jelent meg kiállításon, de nem felejtjük a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállítást. Az „A” pavilonban számos gyártó gépeit mutattuk be és külön örömünkre szolgált, hogy standunkon több gyártó is képviselte berendezéseit.

Közzétéve:
Egyéb kategóriába sorolva