Diffúzor variációk Martignani Whirlwind permetezőgéphez

A Martignani Whirlwind vontatott és függesztett permetezőgépekhez különböző diffúzorok választhatóak, hasonlóan  Martignani Phantom permetezőgépekhez. A Martignani permetezőgépek egyedileg állíthatóak össze. A kiválasztott egységek mindig a permetezni kívánt növénykultúrának megfelelően kerülnek kiválasztásra. Milyen növénykultúrák permetezhetőek? Permetezhető szőlő, gyümölcs (alma, barack, körte, szilva…), dió, zöldség, eper, bogyós gyümölcsök (kökény, bodza, ribizli, málna), de sikeresen alkalmazható csemetekertekben, és különböző faültetvényeken.

Közzétéve:
Egyéb, Hírek kategóriába sorolva

Diffúzor variációk Martignani Phantom permetezőgéphez

A Martignani Phantom vontatott és függesztett permetezőgépekhez különböző diffúzorok választhatóak. Mitől függ, hogy milyen permetezőgépet, illetve diffúzort vagyis kijuttató, permetező egységet ajánlunk? Az összefoglalóval ebbe nyújtunk Önnek bepillantást. A teljesség igénye nélkül, hiszen az alap permetező diffúzorokat is fel lehet szerelni diffúzortorony toldóval, vagy plusz fúvókákkal. A Martignani ezernyi lehetőséget kínál az egyedi igényekhez igazodva.

Martignani, egy zöldebb világért!

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

Martignani Technológia VS. hagyományos permetezési eljárás

Kíváncsi a Martignani elektrosztatikus permetező előnyeire a hagyományos permetezőgépekkel szemben? Amennyiben még nem vett részt a PENDA permetezőgép, illetve szőlészeti gépbemutatóján, de érdeklődésére tarthat számot a Martignani technológia és a Martignani permetezőgép, olvassa el a bejegyzést! A Martignani vállalat tanulmánya szőlő, gyümölcs és dió termesztőknek szól, de meríthetnek belőle a szántóföldi és kommunális területen érdekeltek is.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

Martignani permetezőgép előnyei

Milyen érvek szólnak a Martignani technológia mellett és a melyek a Martignani permetezők szerkezeti előnyei? Olvassa el összefoglalónkat. A Martignani permetező gépek függesztett és vontatott típusai elérhetőek kínálatunkban. Modelltől függően alkalmasak szőlő permetezésre, gyümölcsösbe, dió ültetvényre. Kínálatunkban a kommunális kategória alatt megtalálható a rovarirtásra, fertőtlenítésére használható Martignani ködképző.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva

ENRIA CL BÁLACSOMAGOLÓ gépet adtunk át a  napokban Kelet-Magyarországon.

Az ENRIA bálacsomagolót egyszerű, masszív kialakítás és kiváló műszaki színvonal jellemzi. A bálák felszedéséhez, csomagolásához és lerakodásához csupán egy gépkezelőre van szükség, aki a traktor fülkéjéből irányítja a gépet. Ez a típusú vontatott körbálacsomagoló kisebb teljesítményű traktorral is üzemeltethető.

Az 1923-ban alapított ENRIA kiemelt helyet foglal el az olaszországi mezőgazdasági gépgyártásban. A gépek gyártása során a mai napig figyelembe veszi a megrendelők egyedi igényeit is. Megbízhatóságuknak köszönhetően az évtizedek alatt kiváló hírnévre tettek szert Olaszországban. Számos európai és Európán kívüli országba is szállítanak. Fejlődő vállalatról van szó, így örömünkre szolgál, hogy megmaradt ügyfélközpontú hozzáállásuk. A bálacsomagoló és a bálaszállító gépeket folyamatosan fejlesztik, a gépek tervezése rugalmas, mindig alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez és olyan új megoldásokat hoznak létre, melyet a piac diktál.

A PENDA az ENRIA bálacsomagoló és bálaszállító gépek hivatalos importőre, a gépekhez alkatrészt és szervizt biztosít egész Magyarország területén. A gépek szállítási ideje jelenleg (2022.07 hó) 6-8 hét is lehet, így amennyiben gépbeszerzést tervez, időben kérje be tőlünk is az ajánlatot.

Mi az, amiért a PENDA forgalmazza ezeket a gépeket?

  • kiváló minőség
  • robusztus felépítés
  • biztonságos használat
  • időtálló és kiállja a szélsőséges időjárás megpróbáltatásait
  • folyamatos alkatrészellátás (a gyártó egyébként kéri is, hogy az ENRIA gépekhez mindig eredeti alkatrészt szerezzen be a hivatalos magyarországi importőrtől)

Kínálatukban többféle bálacsomagoló megtalálható, melyekről bővebb információt a gépek adatlapján talál, ehhez kattintson a képre vagy a gép megnevezésére:

(Amennyiben egyéb szálastakarmány betakarító gépet keres: Agrimaster kaszák, Aedes kaszák, FAZA rendkezelők, FAZA rendsodrók, Annovi bálafelszedő és bálaszállító kocsi)

SOSPEZO függesztett körbála csomagoló

– 3 pont függesztés (hátsó vagy front)
– közepes és nagy bálákhoz (160 cm-ig)
– mechanikus vagy elektronikus vezérléssel

PORTATO távvezérelt körbála csomagoló

– 3 pont függesztés
– innovatív távvezérlő rendszer (a bálacsomagolást és a bálarakodást egy ember láthatja el)
– közepes és nagy bálákhoz (120-160 cm)

Csomagológép körbálákhoz SUSPENDED 2B modell kettős karral

– 3 pont függesztés
– közepes és nagy bálákhoz160 cm-ig

 PORTATO függesztett bálacsomagoló

– gazdaságos modell (rakodókar nélkül, félautómata fóliavágással)
– 3 pont függesztés
– közepes és nagy bálákhoz (120-160 cm)

EF / 5 vontatott körbála csomagoló

– front emelővel
– közepes és nagy bálákhoz (120-150 cm)
– széles nyomtávval (stabil sík és dombos területeken egyaránt)

CL vontatott körbálacsomagoló

– oldalrakodó villával
– közepes és nagy bálákhoz (120 – 160 cm)
– kis teljesítményű traktorral is használható (min. 50 LE)

Junior vontatott körbála csomagoló

– központi rakodókarral
– különösen alkalmas dombos és hegyvidéki területekre

120/160F vontatott bálacsomagoló 

– fogócsipeszes rakodókar
– kis teljesítményű traktorral is használható (min. 50 LE)

120/160 vontatott bálacsomagoló

– központi rakodókar
– közepes és nagy bálákhoz (120 – 160 cm)
– kis teljesítményű traktorral is használható (40 LE)

Amennyiben a gépek felkeltették érdeklődését tekintse meg további szálastakarmány betakarító gépkínálatunkat: Agrimaster kaszák, Aedes kaszák, FAZA rendkezelők, FAZA rendsodrók, ENRIA bálacsomagolók, Annovi bálafelszedő és bálaszállító kocsi

 

Szeretne többet megtudni az ENRIA mezőgazdasági gépekről? Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot honlapunkon (nem jár kötelezettséggel és 30 másodpercet sem vesz igénybe) vagy kérjen visszahívást. Értékesítő kollégáink munkanapon leadott igény esetén 24 órán belül felkeresik Önt.