Rólunk

PENDA MÚLT

Édesapám, Fejér Lajos 1994-ben alapította a PENDA Mezőgazdasági és Gépkereskedelmi Kft-t. Mindig büszke volt arra, hogy a cég 100%-ban magyar tulajdonban van. Fáradhatatlan volt, különös figyelmet szentelt elhivatott céljai megvalósításának. Az akkori lehetőségekhez képest a cég szerkezeti felépítésében olyan professzionális hátteret épített fel, melyet hirtelen távozása után könnyen átláttam. Országos szerviz és alkatrészellátást alakított ki és baráti kapcsolatot ápolt elsősorban az olaszországi beszállítókkal. Hálás vagyok neki a Csapatért, melyet többségében olyan emberek alkotnak, akik a kezdetektől részesei a cég sikereinek.

PENDA JELEN

Bár édesapám erős alapokat hagyott, ennek ellenére nap mint nap tanulok. A kereskedelemben szerzett cégvezetői tapasztalatom, továbbá a német nyelv anyanyelvi ismerete segített hozzá ahhoz, hogy számos új beszállítónál tudtam kizárólagos forgalmazói jogot elérni. Szerencsére a családom mellettem áll és erőt ad ahhoz, hogy 3 fiamra egyszer egy jól strukturált, a mai trendnek megfelelő céget alakítsak ki, tisztelve a már jól bevált régi hagyományainkat. Keresem az új lehetőségeket, a speciális gépeket, az innovatív, környezetkímélő megoldásokat.

PENDA mezőgazdaságigép importőr

A PENDA immáron 29 éve (2023-ban) több külföldi gyártó kizárólagos importőreként szolgálja ki a magyarországi mezőgazdák termelőeszköz igényét. Elsődleges profilunk az erdészetek, szőlészetek és gyümölcsösök, kommunális, továbbá a szántóföldi területek megművelésére fejlesztett gépek beszerzése, értékesítése. Az általunk képviselt gyártók zöménél kizárólagos forgalmazási joggal bírunk.

 

PENDA bemutató

Cégünk mobilis, telephelyünktől függetlenül az ország egész területén képesek vagyunk gépeinkkel felvonulni. Magyarországon számos bevezetésre kerülő új gép régiónkénti bemutatóját is megszerveztük. Számos esetben önkormányzatoknak, közületeknek, de akár egy potenciális érdeklődőnek is tartunk gépbemutatót. A nagyobb, szervezett, meghívásos gépbemutatókat szeretem a legjobban. Ilyenkor egy ügyfelünk referenciahelyként felajánlja szőlőbirtokát/gyümölcsösét. Nagy a pörgés, meghívjuk ügyfeleinket, a PENDA Csapata kiegészül szervizes kollégákkal és nem egyszer a gyártó is képviseltette már magát. A bemutató napján egy szűkkörű workshop-ként működünk. Megindul a tapasztalatcsere értékesítő, vásárló és szerviz között. Egy ilyen bemutató mindig lendületet ad a munkánkhoz.

PENDA egyedi megoldások

Jól szervezett importőr hálózatunkon keresztül az egyedi konstrukciós gépek és opcionális kiegészítők is hozzáférhetőek ügyfeleink számára.

PENDA oktatás

Értékesítő kollégáink a gép technikai sajátosságainak megfelelő oktatás lebonyolításában is az ügyfeleink rendelkezésre állnak. A 2.000.000 Ft érték felett a gépeket közvetlenül a megrendelőnk telephelyén adjuk át, szükség esetén beüzemeléssel és betanítással.

PENDA országos szerviz-, alkatrészellátás

Országos szerviz és alkatrész tevékenységünk hozzájárul ahhoz, hogy a cseréhez vagy javításhoz szükséges alkatrész mielőbb az ügyfél rendelkezésére álljon.

PENDA sikerek

  • Számos új partnerrel kötöttünk kizárólagos importőri szerződést
  • Bővült termékkínálatunk
  • Megjelent új honlapunk
  • Véghezvittünk egy sikeres rebranding-et
  • Aktualizáltuk gépkönyveinket
  • Bevezettük az InCash ügyviteli rendszert
  • Bevezettük az E-számlát

PENDA jövő – A PENDA nem áll meg!

Sok tartalék van a PENDA Csapatban, haladunk előre, a fejlesztésben, ötletmegvalósításban nem állunk meg…de mindig visszanézünk, minden visszajelzésnek örülünk, hiszen az ügyfeleink, partnereink, beszállítóink véleménye, meglátása az, ami által mi is tovább fejlődhetünk.

PENDA célok

Csapatunkat jelenleg 12 fő alkotja, de folyamatosan bővülünk. Közös célunk, hogy az általunk forgalmazott termékportfólió olyan mezőgazdasági gépekből álljon, melyek magas minőségű, innovatív, és egyszerű karbantartást igényelnek. A Penda szemléletének lényege, hogy a folyamatosan növekvő és erősödő követelményeknek megfelelve, az adott területhez, felhasználói igényekhez a lehető legoptimálisabb megoldást kínáljuk.

Legyen részese napjainknak, csatlakozzon a PENDA Facebook és Instagram oldalaihoz, illetve a YouTube csatornánkhoz.

Fejér Gergely
ügyvezető