Martignani – szőlő, gyümölcs permetező

[rev_slider_vc alias=”martignani”]

Phantom

Kivitelétől és tartály méretétől függően a permetezők kisebb és nagyobb ültetvényeken, max. 3 m sortávig használhatóak. A rendelkezésre álló többféle diffuzorból kiválasztható az ültetvényhez leginkább megfelelő kivitel. A permetlé mennyiség 50-3200 lit./h tartományban állítható a kalibrált INOX szabályzószeleppel. Két, kifejezetten a szőlők kezelésére kialakított diffuzor csoport: A KOMBY egy sorra, maximum 2 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, külön-külön irányítható 2 db diffuzor. A CALIFORNIA-VIGNETO egy sorra, maximum 3 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, lent 2 db és fent 2 db irányítható diffuzorral.

Whirlwind

Ezeket a permetezőket nagyobb területű ültetvények védelmére ajánljuk. STANDARD ventilátorral 4 m, MAJOR ventilátorral 10m sortávig használhatók. A tartályok űrtartalma igény szerint választható, csak úgy mint az egyszerűbb és a speciális diffuzorok. A permetlé mennyiség 50 – 3200 l/ha tartományban állítható a kalibrált INOX szabályozószeleppel. A permetköd irányítása történhet előzetes kézi beállítással, vagy opcióként akár rádió távirányítású hidraulikus, vagy elektromos rendszerrel menet közben, az időjárás változásaihoz igazodva.

Phantom Super Ecology (PSE)

A PSE permetezőgépek mind mezőgazdaságban, mind kommunális használatban alkalmazhatók. Üvegházak, fóliasátrak növényzetének, magasabb növésű ültetvények (pl. dió), fasorok, parkok védelmére, illetve fertőtlenítésre, rágcsálóirtásra, féregtelenítésre, szúnyogirtásra ajánljuk. A PSE permetezőgépek sajátmotoros, kompakt kivitelűknek köszönhetően egyszerűen telepíthetők a méreteiknek és tömegüknek megfelelő teherautók platójára.

Technológia

Martignani permetezőgépek

Martignani permetezőgépek

A kiadványunkkal részletesebb információt szeretnénk Önnek nyújtani a MARTIGNANI rendszerű, pneumatikus cseppképzésű permetezőgépek előnyeiről.

Letölthető nemzetközi tanulmányok

Nemzetközi tanulmányok

Tekintse meg a Martignani gépek működéséről szóló tanulmányokat.

A radiál ventilátor

A radiál ventilátor

A kultúra méretéhez, az elvégzendő munka nagyságához több méretű ventilátor áll rendelkezésünkre mely biztosítja a légporlasztást és a permetlé célzott felületre való eljuttatását.

A szivattyú

A szivattyú

A Martignani technológia kiválóságának egy alapvető, meghatározó része. Anyaga Inox, hosszú élettartamú, nagyon megbízható.

A fúvókák

A fúvókák

A fúvóka, ami soha nem dugul el és nem kopik!

A Martignani technológiának egy elengedhetetlen, meghatározó összetevője.

A cseppképzés

A cseppképzés

Itt is kell számolnunk a Martignani permetezéstechnika előnyével, ugyanis minimális a permetlécseppek elsodródása, a fúvókák kialakítása és a rendszer egészének kialakítása miatt soha nincs a növényzeten permetlé megfolyás, permetlé csöpögés.

MIÉRT IS VÁLASSZAM A MARTIGNANI PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁT?

MIÉRT IS VÁLASSZAM A MARTIGNANI PERMETEZÉSI TECHNOLÓGIÁT?

A kalibrált szelepek

A kalibrált szelepek

Feladatuk: Biztosítsák a precíziós permetlé áramlást a szivattyútól a diffúzor, magyarul a fúvóka csoportokhoz.

Mi a különbség a Whirlwind és Phantom szériák között

Mi a különbség a Whirlwind és Phantom szériák között

A Whirlwind és  Phantom modellek közötti különbségek.

Riportok

Riportok