Martignani Phantom

A Phantom M-120 légporlasztásos permetezőgépek függesztett és vontatott kivitelben állnak rendelkezésre. A függesztett gépek 600 literes, a vontatottak 600, 1000 és 1500 literes permetlé tartállyal választhatók. Kivitelétől és tartály méretétől függően alkalmazható a kisebb és nagyobb területű ültetvényeken, max. 3 m sortávig.
A permetlé zömmel 80-120 μm átmérőjű cseppekre bontását és a célfelületre juttatását a nagy teljesítményű radiál ventilátor légárama és a választható kivitelű diffuzorban elhelyezett 4 mm keresztmetszetű kiömlőnyítású, speciális kialakítású szárnyas fúvókák biztosítják. A megfelelő permetlémennyiséget a hosszú élettartamú centrifugál szivattyú szállítja és az 50-3200 l/h tartományban állítható kalibrált, precíziós szabályzó szelepek biztosítják. A légárammal utazó permetcseppek találati aránya mégtovább fokozható az elektrosztatikus csepp feltöltő rendszer alkalmazásával. Az állandó, 1,5 bar folyadéknyomás gyakorlatilag kizárja a fúvókák és az egyéb rendszerelemek kopását.
A rendelkezésre álló többféle diffuzorból kiválasztható az ültetvényhez leginkább megfelelő kivitel. Két, kifejezetten a szőlők kezelésére kialakított diffuzor csoport: a KOMBY 2×1/2 sorra, maximum 2 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, oldalanként külön irányítható diffuzor pár. A CALIFORNIA-VIGNETO 4×1/2 sorra, maximum 3 m magasságú és 3 m sortávú ültetvényekbe, lent 2 db és fent 2 db irányítható diffuzorral. A gyümölcsösök védelmére többféle MULTIFLOW, a CALIFORNIA-FRUTTETO, valamint egyéb célokra csődiffuzorok is rendelhetők.

árajánlatot kérek!

Példa konfigurációk

Kérjen árajánlatot!