Már lehet pályázni a Magyar Falu Program keretein belül

PENDA Magyar Falu Program hírlevél!

A kormány célja a magyar vidék fejlesztésének elősegítése. A támogatás új eszközök, gépek beszerzésére is fordítható, melyhez segítségül összeállítottuk az alábbi gépajánlónkat.

Honlapunkon a KOMMUNÁLIS kategória alatt további részletes leírásokat tettünk közzé, a PENDA Csapata ezzel szeretné segíteni pályázati anyagának sikerét!

Önjáró szárzúzók

Csupán 1 gépkezelőre van szükség, hiszen a SPIDER távirányítós önjáró fűnyíró teljesítménye 15 fűkaszással is felér! Akár 60 °-os lejtőkre is tudunk ajánlani gépet. Jelentkezzen már most díjmentes gépbemutatóra, kollégáink Magyarország teljes területén szerveznek gépismertető és -tesztelő napokat.

SPIDER CROSS LINER és CROSS LINER LITE talajkövető vágási rendszerrel, stabilizáló csörlővel, csúszó kormányzással, erős HONDA motorral. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen szállítható pick up-pal vagy utánfutóval.

Szárzúzók, rézsűkaszák, padkakaszák

Professzionális gépek meghibásodás nélkül! Ez az, ami jellemzi az AGRIMASTER termékcsaládot. Parkok, közterületek, árkok, rézsűk, töltések és út menti területek zöld növényzetének karbantartására ajánljuk a szárzúzókat, a padkakaszákat, és a rézsűkaszákat.

Amennyiben rendelkezik már Agrimaster karos szárzúzóval, jó hírünk van, hiszen ezekre a GreenTec ágvágó fejek is felszerelhetőek!

Ágvágó, sövényvágó, aprító és mulcsozó gépek

A GreenTec ágvágó fejek felszerelhetőek a legtöbb teleszkópos rakodógépre, homlokrakodóra, exkavátorra és traktorra. A HXF multifunkcionális tartó lehetővé teszi az eszközök megfelelő oldalkinyúlását. Felszerelésük gyors és egyszerű. A hordozó adapterek több méretben is rendelkezésre állnak, így az ágvágók kisebb és nagyobb méretű és teljesítményű erőgépekkel használhatóak. A GreenTec FOX padkakasza adapter a traktor elejére és hátuljára is felszerelhető, jobbos vagy balos kivitelben.

A GreenTec ágvágó fejek az Agrimaster karos szárzúzóira is felszerelhetőek!

FAZA só és homokszóró

A FAZA sószórókat utak, közutak síkosság mentesítésére ajánljuk. A FÉLIX típus szórásszélessége 160-230 cm, míg a FOX 1-7 m között fokozatmentesen állítható, így a gyalogutak, járdák karbantartására is alkalmas. A WOLF elektromos sószóró pick up vagy mini traktor akkumulátoráról üzemeltethető.

ZANON ELEKTROMOS KISGÉPEK

A ZANON saját akkumulátoros, professzionális kisgépei akár egy akkumulátorról is üzemeltethetőek. Kínálatunkban megtalálható a saját elektronikával rendelkező lombfújó, az elektromos láncfűrész, +/- 90° munkapozícióban állítható sövényvágó. Utóbbiak fix, vagy teleszkópos nyéllel is rendelhetőek.

Saját akkumulátoros gépekre 2 év, a külső akkumulátoros gépekre akár 3 év garanciát biztosítunk.

ZANON ágaprítók függesztett és vontatott kivitelben

 

FAZA és SELVATICI tolólapok

Terepegyengetéshez, földutak karbantartására, hó eltakarítására, anyagok terítésére és összehordására.