PENDA októberi kommunális és erdészeti hírlevél!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a PENDA kommunális, erdészeti felhasználású és bérmunkavégzésre alkalmas gépválogatását. Az általunk forgalmazott gépek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. A több mint 27 éves tapasztalat és az eddig értékesített munkaeszközök garantálják, hogy a PENDA Csapata megbízható partnere marad a vásárlás után is!

RÉZSŰKASZÁK 

Az Agrimaster egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a mai napig is dinamikusan fejlődő vállalat. Az 1980-as évek elején gyártotta az első szériás szárzúzókat, mulcsozókat. Szakmai múltja és a gyártásban szerzett tapasztalata a mai modern “gazda” sikereiben mutatkozik meg.

A PENDA közel 27 éves fennállása óta több mint 1000 gép dolgozik az utakon, meghibásodás nélkül. Több önkormányzat választotta már az Agrimaster gépeket és nagyon jó tapasztalataink vannak az Agrimaster szárzúzók, az Agrimaster padkakaszák és az Agrimaster rézsűkaszák terén. Amikor értékesítő kollégáink, AGRIMASTER gépeket értékesítenek, biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz panasz vagy kellemetlenség. Tudjuk, hogy amikor újra találkozunk az ügyféllel, megköszöni nekünk a választást!

Költségoptimalizálás szempontjából is jó hírünk van! Az Agrimaster karos szárzúzóira a GreenTec ágvágó fejek is felszerelhetőek!

 

A HYMACH megbízható, professzionális gépeket gyárt. A legmagasabb minőség biztosítása érdekében kiterjedt teszteket végez minden gépen! A gépek könnyen, helytakarékos szállítási pozícióba állíthatóak!

 

Önjáró szárzúzók

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a Herbhy távirányítású önjáró szárzúzók is. A Herbhy különböző típusai méretben, súlyban, motorteljesítményben és felhasználási területben különböznek egymástól. Fedezze fel az összes modellt a legkisebb Hymach Herbhy QB23 -tól a Hymach 30, Hymach 50 közbenső modelleken át egészen a nagyobb teljesítményű Hymach Herby G70 modellekig, amelyeket különösen nehéz területekre fejlesztettek. A gumihevederes szárzúzó gépek kiválóan dolgoznak dombos területeken, teraszokon és meredek lejtőkön, akár 55°-on is.

Hymach Herbhy G70

A SPIDER távirányítós fűnyíró modelljeink sem ismeretlenek az Önök számára, hiszen Magyarország területén számos díjmentes gépbemutatót tartottunk idén is. Már lehet jelentkezni a 2022-es év önjáró szárzúzók, önjáró fűnyírók gépbemutatóira is, keressen minket, elmegyünk Önhöz is!

 

  • kaszálás minden irányban
  • akár 60° fokos rézsűn is
  • stabilizáló csörlő
  • könnyen szállítható és biztonságos
  • teljesítménye akár 15 fűkaszással is felér

GreenTec adapterek – Professzionális ágvágók a PENDA-nál!

 

A GreenTec tárcsás ágvágó sűrű fogazásának köszönhetően még a vékonyabb ágakon is finom a vágáskép. A vágótárcsák 70°-os meghajlás esetén sem törnek el. Biztonságos szállítási pozíció, mivel a tárcsák a menetiránynak ellentétes pozícióban helyezkednek el. Súlya rendkívül alacsony, egyes modellek már 280 kg-tól. 2 év garanciával!

 

A GreenTec sövényvágó fej Soft-turn technikával rendelkezik, melynek eredményeképp a pengesor kíméletesen fordul. Alacsony zajszintjének köszönhetően lakott területeken is használható!

greentec rm 232_2 greentec rm 232

A GreenTec RM 232 késes sövényvágó mulcsozó „all-in-one” koncepcióval kombinálva. A legfeljebb 4 cm átmérőjű ágak metszése, aprítása, mulcsozása egy munkafolyamatban.

 

A GreenTec vágófejek a HXF multifunkcionális adapterrel a legtöbb udvari traktorra, teleszkópos rakodóra, homlokrakodóra, exkavátorra és traktorra felszerelhetőek! A GreenTec FOX PADKAKASZA ADAPTER a traktor elejére és hátuljára is felszerelhető, jobbos vagy balos kivitelben.