” Martignani permetezőgépek – Egy zöldebb világért!”

A Martignani a megalakulásától kezdve figyel a fenntarthatóságra. Azon dolgozik, hogy minél jobban megteremtse az egyensúlyt a megfelelő növényvédelem és a környezeti behatások csökkentése között. A Martignani a kis- és nagyon kis lémennyiségű elektrosztatikus technológiájával a vegyszer több mint 30% -os, míg a víz több mint 90% -os csökkentése érhető el. Ez az alacsony nyomásnak, a mikroncsepp technológiának, valamint az elektrosztatikus töltésnek köszönhető, amelyek garantálják az egyenletes, pontos fedést elsodródás és lefolyás nélkül.

Ha Önnek is fontos, hogy az érő gyümölcsben, a szüretelt szőlőben, illetve dióban, zöldségekben és ezeken is túl a gyöngyöző borban se legyenek növényvédőszer-maradványok a PENDA Csapata a Martignani permetezőgépeket ajánlja. Sőt kínálatunkban a kommunális permetezőgépek is megtalálhatóak.

Kételkedik a traktor teljesítményében, lejtős a terület, homokos a talaj? Kérjen Martignani gépbemutatót saját ültetvényében!

Ismertetjük a technológiát, egy próbapermetezés során bemutatjuk az eredményt, majd javaslatot teszünk az ültetvénynek megfelelő, legoptimálisabb diffúzor kiválasztására, illetve a gépbeállításra.

Készen állunk a lehető legjobb gépkonstrukció összeállítására, keresse értékesítő kollégáinkat!

Nyugat-Magyarország: Gábor Richárd / +36 20 999 72 49

Kelet-Magyarország: Gyurecskó Zsolt / +36 20 999 72 55