NEGRI ágaprítók, lombszívók, gyepszellőztetők teljes kínálat a PENDA-tól!

 

A nagy mennyiségű száraz vagy nedves zöldhulladék aprítására tervezett NEGRI BIO R640 ágaprító modell kiváló választás erdészeteknek, önkormányzatoknak. A modellen belül dízel motoros és kardánmeghajtású típus egyaránt elérhető.
A mozgatható / megfordítható kalapáccsal ellátott forgórészből álló aprítórendszer, a hidraulikus adagolóhenger és a hidraulikus adagoló acél szállítószalag segítségével finomra aprítja a különféle növényi hulladékokat, a metszésből, illetve az ágvágásból származó gallyakat/ágakat maximum 20 cm átmérőig.
A NEGRI BIO R640 ágaprító előnyei:
• Az ágaprító alapfelszereltségébe tartozó “Nostress” rendszer automatikusan szabályozza az aprítandó faanyag adagolását. A rendszer érzékeli a rotor forgási sebességét és szükség esetén megszakítja az aprításra szánt növényi részek adagolását, ezáltal elkerülve a gép túlterhelését.
• A gép vezérlőrendszere és a rádiós távvezérlő megkönnyíti a kezelő munkáját.
• A rögzítő- és az üzemi fékrendszer, továbbá a munkagép biztonsági megoldásai az európai előírásoknak megfelelnek.
• A NEGRI R640 dízel motoros típusához nem szükséges C jogosítvány, hiszen olyan járművekkel is vontatható, melynek tömege a teljes rakományban legfeljebb 3500 kg (pl. Iveco Daily, Mercedes Sprinter).

Tekintse meg az ágaprító gépeket, többféle modell és típus között válogathat.

Kommunális területre ajánljuk a NEGRI TORNADO IPARI LOMBSZÍVÓ-t. Az munkagépet útszélek, járdaszegélyek, nagyobb zöldterületek, parkok területén lehullott levelek, apróbb kertészeti nyesedék és kommunális jellegű apróbb hulladék felszívására tervezték (cigarettacsikk, cigarettadoboz stb.).

Tekintse meg a lombszívó gépeket, többféle modell és típus között válogathat.

 

Tekintse meg munka közben is.