Martignani újdonság – törzscsuklós permetező a szűkebb sorokba!

A MARTIGNANI megoldást kínál arra az esetre is, ha a manőverezéshez a mozgástér korlátozott. A legújabb modell az Phantom M120 törzscsuklós légporlasztásos permetező, melynek fordulási sugara 6 m alatt van, és akár 90°-ban is elforgatható.

Szőlő, gyümölcs és a sorokban ültetett növények (bogyósok, spárga, zöldség) kezelésére alkalmas. Az alsó két diffúzor azt a sort kezeli, amelyben a traktor halad, míg a felső két diffúzor a mellette lévő sorokba juttatja ki a permetszert, utóbbiak dőlésszöge a traktor fülkéjéből állítható. Ezzel a megoldással egyszerre 4 sor kezelhető!

Csődiffúzor választása esetén a Martignani technológiával kiváló fedettséget és ezáltal kiváló védettséget biztosíthat növényeinek zöldség ültetvényben és üvegházakban is.

  • Légporlasztásos rendszer
  • elektrosztatikus cseppfeltöltés
  • 4 mm átmérőjű fúvóka, mely nem tömődik el
  • min. 5 km/h munkasebesség
  • nincs elsodródás

Martignani permetező választásával egy környezetkímélő megoldást is választ, s emellett időt takarít meg és a költségeit is csökkentheti. Kínálatunkban a kommunális permetezőgépek is megtalálhatóak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen visszahívást!

Értékesítő kollégáink bővebb tájékoztatást nyújtanak a Martignani technológiákról, a választható alapgépekről és az Ön ültetvényéhez igazodó diffúzorokról.

A Martignani vállalat küldetése, hogy egy zöldebb világot teremtsen, a PENDA Csapat küldetése pedig az, hogy ezt bemutassuk Önnek!