Újdonság – ZANON ágaprítók a PENDA kínálatában!

A ZANON ágaprítók használata biztonságos, karbantartási költsége alacsony és ár-érték arányban minőségi megoldást kínálnak a településen keletkezett fahulladék feldolgozására. Kommunális célra, önkormányzatoknak, település- és park karbantartóknak ajánljuk, de jól hasznosítható mezőgazdasági területeken, erdészetekben, szőlőben, gyümölcsösben és nagyobb kertekben is.

Milyen célokra használható egy ágaprító?

  • Magyarországon egyre inkább terjednek az apríték kazánok, melyek a megfelelően előkészített mezőgazdasági hulladék égetésére szolgálnak. Ezek a kazánok a lakóépületektől egészen az ipari méretű csarnokok fűtésére is alkalmasak.
  • Az ágaprító hasznos segítség a felhalmozódó nyesedék feldolgozására is, mivel a felhalmozódó nyesedék égetése káros hatással van a környezetre. A kisebb fás hulladék már 3-4 hónap alatt komposztálódik és hasznos tápanyag forrásként szolgálhat. Ezért a metszési hulladék aprítására is jó választás a biztonságosan és könnyen üzemeltethető ZANON BIO 8-T, illetve a ZANON BIO 160-T ágaprító.
  • Az apríték mulcsolás, talajtakarás céljából akár helyben is szétteríthető, ezáltal megakadályozható a talaj kiszáradása és a gyomosodás.

Részletes információért kérjük tekintse meg a termékek oldalát és töltse le az ágaprítóhoz kapcsolódó termék adatlapot!

Természetesen igyekszünk igazodni ügyfeleink igényeihez, amennyiben saját motoros, vagy egyéb opciós megoldás érdekli keressen minket! Kérjen visszahívást vagy kérjen egyből ajánlatot! Értékesítő kollégáink munkanapokon 24 órán belül felkeresik Önt a megadott elérhetőségen.