Rotor S tuskófúró gépátadás

Átadásra került egy ROTOR S TUSKÓFÚRÓ. Ezt a professzionális gépet mi azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik erdőgazdálkodással foglalkoznak.

A tuskófúrók a kivágott fák tuskóinak felaprítására, illetve a fúróhenger használatával azok eltávolítására használhatóak.

ROTOR S tuskófúró kiváló minőségű anyagokból több évtizedes gyártási tapasztalattal készül, melynek köszönhetően a gép még szélsőséges üzemeltetési körülmények között is ellenálló. A tuskófúró gép üzemeltetése hidraulikus rendszerrel működik, amit a traktor vezetője a kabinból vezérelhet. A ROTOR S tuskófúró egy támasztókerettel fixen csatlakozik az erőgép törzséhez

A tuskófúrók járdaszigeteken, kertekben, parkokban, illetve egyéb kisebb területeken is egyszerűen, biztonságosan használhatóak, hiszen a berendezés környezetre gyakorolt hatása minimális. Nem rongálja a talajt, a munka végeztével a megfelelő talajelőkészítés után már az újabb facsemete be is ültethető. 

A PENDA a ROTOR tuskófúrók kizárólagos importőre. Különböző típusokat kínálunk a tuskók aprítására, szecskázására vagy akár a végső eltávolítására különböző ágvastagságig. Teljes kínálatunkat megtalálja a KOMMUNÁLIS/TUSKÓFÚRÓK/TUSKÓMARÓK kategória alatt.