Az első 100% elektromos SPIDER eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró

Miért ajánljuk Önnek a SPIDER eCROSS LINER távvezérelt fűnyírót?

  • ENERGIAHATÉKONYSÁG: A 4-kerék meghajtás és a kormányzás eredményeképp kanyarodáskor nem csúszik meg. Ez a funkció hatékony és korlátlan manőverezést tesz lehetővé minden irányban, sőt a zero-turn funkciónak köszönhetően egyhelyben képes megfordulni a füves terület károsítása nélkül.
  • EGYEDÜLÁLLÓ MEGHAJTÓRENDSZER: A SPIDER fűnyírók szabadalmaztatott “Dancing Step” hajtásrendszere kiváló manőverezhetőséget biztosít, ezért még a legszélsőségesebb lejtős területeken is könnyen irányítható és maximálisan kíméli a gyepfelületet.
  • KÖNNYŰ KARBANTARTÁS: A fűnyíró mindössze 2 fő elektromos motorral van felszerelve, mely nagymértékben leegyszerűsíti a karbantartást. A belsőégésű motorral szerelt modellekkel ellentétben nincs szükség rendszeres szerviztevékenységre, mint a szűrő- vagy az olaj cseréje. Ezzel nemcsak a karbantartási költségek csökkenthetőek, de időt is megtakaríthat.
  • KÖNNYŰ SZÁLLÍTÁS: A SPIDER fűnyírókat rekord alacsony tömeg és kompakt méret jellemzi, így szállításra a legtöbb teherautó, pick-up vagy akár egy személygépkocsi csomagtartójában is sor kerülhet.
  • ELEKTROMOS MEGHAJTÁS: A nulla károsanyag-kibocsátású és csendes működésű eCROSS LINER modell kiváló választás az speciális területek gyepkarbantartási feladataihoz.

 

 

 

 

  • ERŐTELJES MULCSOZÓ RENDSZER: Az eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró speciálisan kialakított mulcsozó-rendszerrel van felszerelve, amely nem igényel nagy teljesítményt, mégis kiváló kaszálási és mulcsozási minőséget garantál. A fűnyíró könnyedén megbirkózik még a sűrűbb fű nyírásával is sík és lejtős terepen egyaránt.

  • EXTRÉM MÁSZÓKÉPESSÉG: Az eCROSS LINER távvezérelt fűnyíró szabadalmaztatott stabilizáló csörlővel van felszerelve, ezáltal akár 60 fokos lejtőn is üzemeltethető.

  • TELJESÍTMÉNY: Terepviszonyoktól függően 5-8 óra üzemelési idő mellett akár 3000 m²/h

További információért és ajánlatkéréshez keresse fel a PENDA területileg illetékes értékesítő kollégáit. Érdeklődés esetén kérjen díjmentes SPIDER távvezérelt fűnyíró bemutatót.

További SPIDER önjáró fűnyíró modellek:

spider_ild01
SPIDER ILD01 távvezérelt fűnyíró-mulcsozó
SPIDER ILD02 távvezérelt fűnyíró-mulcsozó
SPIDER 2SGS EFI távvezérelt fűnyíró-mulcsozó